Για μένα

Η φωτογραφία μου
Όνομα μητρός:Ψυχή Όνομα πατρός: Όνειρο Προορισμός: Προτιμώ αδιάκοπα να ταξιδεύω Μότο:Μην αφήνεις γι' αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα Ζω: για την οικογένειά μου. Είμαι: Ύλη μα περιφέρομαι στα άυλα τις περισσότερες φορές. Δεν μπορώ να ζήσω: χωρίς τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι....

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Υποψήφια γυναίκα-συγγραφέας της χρονιάς! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Αγαπημένοι μου αναγνώστες και αναγνώστριες, όπως λέει κι ο τίτλος αυτής της ανάρτησης, φέτος θα είμαι Υποψήφια Γυναίκα Συγγραφέας της Χρονιάς απ’ το περιοδικό Life and Style!Και μάλιστα ανάμεσα σε ονόματα όπως Λένα Μαντά,Μάρω Βαμβουνάκη, Αναστασία Καλλιοντζή,Βίκυ Στουφή, Κατερίνα Τσεμπερλίδου,Σώτη Τριανταφύλλου,Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου,Ντόρα Γιαννακοπούλου,Γιοβάννα και Ελιάνα Χουρμουζιάδου! Ακόμη μου φαίνεται απίστευτο!Ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!Και ακόμη δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με φέρατε σ’ αυτήν την τιμητική θέση!
Νιώθω σαν να κρατώ το βραβείο στα χέρια μου αφού η υποψηφιότητά μου και μόνο είναι όνειρο για μένα!
Γνωρίζω πως αν δεν είχατε αγαπήσει τις ιστορίες και τους ήρωές μου, αυτή η υποψηφιότητα θα παρέμενε ένα τολμηρό όνειρο για μένα!
Η αγάπη σας στ’ αλήθεια μου έδωσε και μου δίνει φτερά καθημερινά!
Στο σημείο αυτό ανάγκη και καθήκον μου είναι να ευχαριστήσω και τον εκδοτικό μου οίκο για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία μας!
Τέλος, θα με παρεξηγήσετε πολύ αν σας παροτρύνω να με ψηφίσετε με το έντυπο που υπάρχει μέσα στο περιοδικό;Ελπίζω πως όχι!
Με αγάπη κι ένα τεράστιο ευχαριστώ ξανά,
Ευαγγελία Ευσταθίου

3 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις έκανες το πρώτο σχόλιο,Μαράκι μου!Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ, νικήτρια της δικής μου καρδιάς!

      Διαγραφή
  2. Πάντα θα είσαι η τυχερή συγγραφέας της καρδιάς μου , αγαπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή