Για μένα

Η φωτογραφία μου
Όνομα μητρός:Ψυχή Όνομα πατρός: Όνειρο Προορισμός: Προτιμώ αδιάκοπα να ταξιδεύω Μότο:Μην αφήνεις γι' αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα Ζω: για την οικογένειά μου. Είμαι: Ύλη μα περιφέρομαι στα άυλα τις περισσότερες φορές. Δεν μπορώ να ζήσω: χωρίς τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι....

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ψίθυροι στις φλόγες 2 (βίντεο)

Και αυτό είναι το βίντεο για το καινούριο μου βιβλίο δια χειρός μου!Ελπίζω να σας αρέσει!


4 σχόλια:

  1. Κα Ευσταθίου πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το καινούριο σας αυτό βιβλίο;; Το περιμένουμε πως και πως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το περιμένουμε αρχές Απρίλη ίσως και λίγο νωρίτερα.Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κα Ευσταθίου...!!! Είμαι η Μαργαρίτα από Κύπρο που βρεθήκαμε στο βιβλιοπωλείο Μαγικές Σελίδες.. Σας πεθυμίσαμε πάρα πολύ..και σας και τα βιβλία σας... Σκεφτόμουν αυτό τον καιρό να αρχίσω να διαβάζω ένα ένα ξανά όλα σας τα βιβλία που έχω στην συλλογή μου γιατί μου έλειψε πολύ η συγγραφή σας και εσάς καμία δεν υπάρχει.. Αναμένουμε πως και πως το νεο σας βιβλίο που είμαι σίγουρη θα είναι εξαιρετικό όπως και τα άλλα... Εύχομαι πάντα να είστε κάλα και να εκδίδεται βιβλία πιο συχνά ..-)))
    Ευχαριστώ
    Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Μαργαρίτα μου!Σ' ευχαριστώ πολύ για την αγάπη!Στις 24 Μαρτίου κυκλοφορεί στην Ελλάδα το καινούριο μου βιβλίο.Σύντομα λοιπόν θα έρθει και στην όμορφη Κύπρο μας. Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή