Για μένα

Η φωτογραφία μου
Όνομα μητρός:Ψυχή Όνομα πατρός: Όνειρο Προορισμός: Προτιμώ αδιάκοπα να ταξιδεύω Μότο:Μην αφήνεις γι' αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα Ζω: για την οικογένειά μου. Είμαι: Ύλη μα περιφέρομαι στα άυλα τις περισσότερες φορές. Δεν μπορώ να ζήσω: χωρίς τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι....

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΝΑΞΟΣ 10 ΚΑΙ 11/7/2012

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΥΟΥΝ ΟΙ ΑΚΤΊΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, Σ' ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΤΗ ΝΑΞΟ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΖΟΟΜ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ!ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΖΟΟΜ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!

2 σχόλια:

  1. Λατρεμένο νησί (ως τόπος καταγωγής), λατρεμένη συγγραφέας, λατρεμένη εποχή,... κρίμα που δε θα είμαι εκεί, Ευαγγελία μου, να γνωριστούμε από κοντά και να μου υπογράψεις όλα τα βιβλία σου! Εύχομαι το νησί μου να σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαγιώ, έχει καταπληκτικές παραλίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου, σ' ευχαριστώ πολύ!Κάποια στιγμή θα γνωριστούμε κι από κοντά!Είμαι σίγουρη ότι θα μείνω με τις καλύτερες εντυπώσεις απ' τη Νάξο κι εννοείται ότι θα κάνω τα πάντα για να ρίξω μια βουτιά!Να είσαι καλά!

      Διαγραφή