Για μένα

Η φωτογραφία μου
Όνομα μητρός:Ψυχή Όνομα πατρός: Όνειρο Προορισμός: Προτιμώ αδιάκοπα να ταξιδεύω Μότο:Μην αφήνεις γι' αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα Ζω: για την οικογένειά μου. Είμαι: Ύλη μα περιφέρομαι στα άυλα τις περισσότερες φορές. Δεν μπορώ να ζήσω: χωρίς τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι....

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΚΥΠΡΟΣ-22/6 ΚΑΙ 23/6


Από πρόπερσι άρχισα δειλά δειλά να το ονειρεύομαι!
Από πέρυσι, άρχισα να το προτείνω στον εκδοτικό μου οίκο!
Και φέτος το όνειρό μου, πρώτα ο Θεός, γίνεται πραγματικότητα! Έρχομαι στο μαγικό νησί! Στις 22/6 θα βρίσκομαι στα Public Λεμεσού στις 6:00 το απόγευμα και στις 23/6 στα Public Λευκωσίας στις 12:00 το μεσημέρι για μια γνωριμία (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) με τους αναγνώστες που απ' την αρχή της ύπαρξής μου στον λογοτεχνικό χώρο, με αγκάλιασαν και με πίστεψαν!
Η χαρά μου απερίγραπτη όπως και η αγωνία μου!Θα μιλήσω για το τελευταίο μου βιβλίο (θα τα έχω γραμμένα εννοείται γιατί απ' το τρακ, ποιος ξέρει τι θα θυμηθώ να πω...) και θα απαντήσω σε κάθε μία απ' τις ερωτήσεις-απορίες-σκέψεις των φίλων μου εκεί.
Είμαι ανυπόμονη και θέλω να περάσουν οι μέρες για να πάρω ΠΡΩΤΗ φορά το αεροπλάνο και να πατήσω το πόδι μου στα χώματα της Κύπρου μας.Για ν' αγκαλιάσω εσάς που το ζητήσατε τόσο στην προσωπική μας επικοινωνία όσο και με e-mail στον εκδοτικό μου οίκο.
Ευχαριστώ θερμά τα Public που έγιναν αρωγοί του ονείρου μου και τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη δια μέσω της κυρίας Μαρίας Κουκουβίνου που κίνησε τις διαδικασίες!
Απλά ΑΔΗΜΟΝΩ!!!
Με αγάπη,
Ευαγγελία Ευσταθίου

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι καλή επιτυχία Ευαγγελία μου !
    Η Κύπρος ανοίγει την αγκαλιά της για να σε δεχτεί και είμαι βέβαιη πως όλα θα είναι έτσι ακριβώς όπως τα έχεις ονειρευτεί !
    Κι ακόμα καλλίτερα !!!!!

    *Κωνσταντίνα Λαψάτη*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου Κωνσταντίνα που ποτέ δε με ξεχνάς!
    Η αγάπη σου μου δίνει πολλή απ' τη δύναμη που χρειάζομαι!
    Να είσαι πάντα μα πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή