Για μένα

Η φωτογραφία μου
Όνομα μητρός:Ψυχή Όνομα πατρός: Όνειρο Προορισμός: Προτιμώ αδιάκοπα να ταξιδεύω Μότο:Μην αφήνεις γι' αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα Ζω: για την οικογένειά μου. Είμαι: Ύλη μα περιφέρομαι στα άυλα τις περισσότερες φορές. Δεν μπορώ να ζήσω: χωρίς τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι....

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ-19 ΜΑΪΟΥ 2012

Εκείνο το βράδυ Σαββάτου δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Ήμουν εκεί κι ήσασταν εκεί. Η αγκαλιά σας τεράστια.Η εμψύχωση που μου προσφέρατε, πολύτιμη! Κι αγάπη σας σ' εμένα και το έργο μου μου πρόσφερε ένα αίσθημα τιμής που όμοιό του δεν έχω βιώσει ποτέ. Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου για την παρουσία σας, τη ζεστασιά στη χειραψία σας, τα λόγια σας....
Υπόσχομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να εδραιώνω κάθε φορά αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης!
Με αγάπη,
Ευαγγελία Ευσταθίου

 


2 σχόλια:

  1. Κ.Ευσταθίου, είμαι η Μαργαρίτα η κοπέλα που σας έγραψε σήμερα για το ΄Πέτρινοι Κύκνοι΄. Δυσκολεύομαι λίγο με το blog ακόμα αλλά το προσπαθω.
    Σας γράφω ξανά για να σας πω ότι το ΄Γύαλινο Ρόδο΄ το έχω αγοράσει από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε.. Είναι συγκλονιστικό και ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα από τα βιβλία σας γιατι για μένα όλα ήταν συναρπαστικά, μοναδικά το καθέ ένα ξεχωριστά και άγγιξαν πραγματικά την ψυχή μου..μακάρι έμεις οι άνθρωποι να μπορέσουμε να αγαπήσουμε σε τόσο βάθος.. και σε τόση έκταση όπως οι ήρωες σας.. γιατί μόνο έτσι ο κόσμος και η ζωή μας θα ήταν γινόταν πιο όμορφη.. γιαυτό μας συγκλονίζεται σε κάθε σας βιβλίο.. γιατί μας δίνετε δικαίωμα στο όνειρο..
    Να είστε πάντα καλά εσείς και η οικογένεια σας για να μας χαρίζεται τόσο γαλήνιες, ονειρεμένες και συγκινιτικές στιγμές.. κάθε φόρα που φτάνω στο τέλος κάθε βιβλίου νιώθω να λυτρώνομαι και εγώ μαζί με τους ήρωες και την αγάπη τους που στο τέλος ξεπερνά κάθε εμπόδιο..
    Κάτι τελευταίο για το ΄Γυάλινο Ρόδο΄. Μόλις το τελίωσα το πρώτο πράγμα που ένιωσα ήταν ότι ο τίτλος έπρεπε να ήταν ΄Χίλια μύρια κύμματα..΄ και ευχήθηκα να μπορούσα να σας το πω.. και μέτα από λίγο καιρό ανακάλυψα το blog σας..
    Ανυπομονώ να σας δω στις 23/6 στην Λευκωσία, και θα σας φέρω όλα μου τα βιβλία να τα υπογράψετε.. :-)
    Σας ευχαριστώ πολύ
    Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαργαρίτα μου, γεια σου!
      Σ' ευχαριστώ κι από δω για την αγάπη στο έργο μου και μην ανησυχείς για το θέμα χειρισμού του blog γιατί κι εγώ δεν είμαι καλύτερη!Χαίρομαι αφάνταστα που σ' αγγίζουν έτσι τα βιβλία μου.Κάθε ένα απ' αυτά είναι γραμμένο με άπειρη φροντίδα και τον καιρό που βυθίζομαι στις ιστορίες μου πραγματικά ζω παράλληλα με τους ήρωές μου, πράγμα το οποίο είναι συναρπαστικό αλλά και εξαιρετικά δύσκολο πολλές φορές!Σ' ευχαριστώ θερμά για τις ευχές κι ελπίζω κάθε φορά να σε ταξιδεύω με τον ίδιο τρόπο.Να είσαι πάντα καλά κι εσύ!Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά και να σου αφιερώσω τα βιβλία μου που αγάπησες τόσο!
      Με εκτίμηση και αγάπη,
      Ευαγγελία

      Διαγραφή