Για μένα

Η φωτογραφία μου
Όνομα μητρός:Ψυχή Όνομα πατρός: Όνειρο Προορισμός: Προτιμώ αδιάκοπα να ταξιδεύω Μότο:Μην αφήνεις γι' αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα Ζω: για την οικογένειά μου. Είμαι: Ύλη μα περιφέρομαι στα άυλα τις περισσότερες φορές. Δεν μπορώ να ζήσω: χωρίς τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι....

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ATHENS MALL 30-7-12

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ 30/7/2012 ΣΤΟ ATHENS MALL (ΜΑΡΟΥΣΙ),ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΗΔΕΝ,ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ ΚΑΙ...ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!




Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΝΑΞΟΣ 11 ΚΑΙ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Σ' ένα νησί του Αιγαίου, ντυμένο απ' άκρη σ' άκρη στα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, τη Νάξο, βρέθηκα για δύο μέρες χορταίνοντας απ' τ' αρώματα και την αγάπη εκείνων που θέλησαν να με γνωρίσουν!Πάνω απ' όλα όμως, χόρτασα απ' τη φιλοξενία της εκπληκτικής οικοδέσποινας του βιβλιοπωλείου-κέντρου τύπου ΖΟΟΜ, Ειρήνης. Ένας άνθρωπος φτιαγμένος από σπάνια στόφα...Ευχαριστώ εκείνη και τον εκδοτικό μου οίκο που μου πρόσφεραν αυτή τη μοναδική εμπειρία!Ήταν υπέροχα!






Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΝΑΞΟΣ 10 ΚΑΙ 11/7/2012

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΥΟΥΝ ΟΙ ΑΚΤΊΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, Σ' ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΤΗ ΝΑΞΟ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΖΟΟΜ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ!ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΖΟΟΜ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!